PCStore.bg брошури и промоции

Виж офертите и спести с PCStore.bg

Общ Рейтинг: 5 / от 4 гласа
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Брошури от любимите ти магазини

PCStore.bg обща информация

PCStore.bg - 14 години и хиляди доволни клиенти!

 

Създадохме PCStore.bg през далечната 2004 година като физически магазин за лаптопи. След това клиентите ни обикнаха и ни помогнаха да отворим втори. След това - трети. След това - още и още. Нашите магазини ни научиха на нещо много важно - в България когато клиентът е доволен, той те препоръчва, подкрепя те, помага ти да се развиваш. Затова от физическите си магазини извеохме основния постулат в работата си - обслужване на нашите клиенти по нов, създаден от нас стандарт - на качествено ново ниво.

От 2010 г. PCStore.bg се развива изключително в областта на продажбите онлайн, тъй като вярваме, че това е по-добър начин да обслужваме своите посетители. Постепенно в портфолиото ни навлязоха нови и нови категории. Нашите клиенти се връщаха за повторна, след това трета покупка, след това започнаха да закупуват от нас техника за дома си; доведоха жените и мъжете си, които също се превърнаха в наши клиенти, а огромна част от корпоративните ни клиенти са стартирали като наши частни партньори с една-единствена случайна поръчка:)
В работата си с вас следваме неизменно следните посту лати:

  • Предоставяме обслужване на ново ниво. Наистина го правим :) Всеки ден!

  • За нас всеки клиент е човек с главно “Ч”

  • Никога не лъжем

  • Позоваваме се само на факти - не работим с предположения

  • Екипът на PCStore.bg безусловно стои на страната на своите клиенти!

Благодарение на тези прости правила в момента сме един от водещите в България онлайн магазини за продажба на техника, гейминг оборудване, електроника, аудио техника и електроуреди за дома.

Отзиви за работата ни от наистина стотици наши доволни клиенти ще откриете ТУК

14 ГОДИНИ  PCStore.bg расте рамо до рамо със своите клиенти

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО!

 

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах