HIT Max София брошури и промоции

Виж офертите и спести с HIT Max

Общ Рейтинг: 3.5 / от 114 гласа
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Брошури от любимите ти магазини

HIT Max обща информация

HIT Max в София информация

История на HIT Max

 

Историята на ХИТ започва през 2004 г, когато на 20 октомври в близост до жилищните квартали Младост в София е открит първият HIT Max. Собствениците предварително са се погрижили за удобството на клиентите си, като са предвидили безплатен паркинг с 570 паркоместа за пазаруващите. Още на следващата година в квартал Люлин е открит и вторият търговски център с паркинг, разполагащ с 940 места за коли.

 

Хит Хипермаркет стартира като немска семейна фирма, а днес вече предлага на потребителите над 40 000 артикула, които да задоволят нуждите и изискванията на хора с различен бюджет. Магазинът издава редовна брошура, където потребителите да се осведомят за текущите намаления. Основна част от предлаганите продукти са стоките за ежедневието. 

 

Какво се продава в „HIT Max“?

 

Независимо кой от двата търговски центрове „HIT Max“ в София посетите, ще откриете изключително разнообразие от стоки, част от които са описани в ежеседмичната „HIT Max” брошура. Основните категории включват:

 

  • Основни храни, сред които освен различните видове консервирани, замразени или готови ястия, са включени и био продукти, както и безглутенови храни

  • Месо и риба, отличаващи се с изключително прецизна обработка по немска технология

  • Млечни продукти, включващи огромен асортимент и доставяни не само от България, но и от други европейски страни

  • Плодове и зеленчуци

  • Сладкарски и захарни изделия

  • Алкохолни и безалкохолни напитки

  • Стоки за бита

  • Козметика и почистващи препарати

 

Търговският център се гордее със създаването на собствена търговска марка, която се отличава с високо качество. В магазините „HIT Max” клиентите могат да открият марката Hana върху различни хранителни продукти, като хляб, яйца, салати, ядки и млечни продукти, както и да се възползват от наличната „HIT Max“ промоция, описана в тяхната брошура.

 

„HIT Max“ в София

 

Адрес: бул. “Александър Малинов” №75
Телефон: 02 / 817 51 00
Работно време: всеки ден: 8:00 – 22:00ч.

 

Адрес: ул. “Обелско шосе” №20
Телефон: 02 / 810 52 01
Работно време: всеки ден: 9:00 – 21:00 ч.

 

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах