С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Cashback promo

Виваком София брошури и промоции

Виж офертите и спести с Виваком

Общ Рейтинг: 3.8 / от 70 гласа
Брошури Продукти

Брошура Виваком до 31.07.2018

Валидност: от 01.07.2018 до 31.07.2018 Изтича след 9 дни Публикувана на: 02.07.2018

Разгледай 32 страници с оферти

Този каталог е валиден още 9 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Телевизор , Рутер , Електронна книга , Лаптоп , Таблет и други.
Виж повечеСкрий
Сподели
Сподели

Виваком промоции по продукт

виж всички продукти

Виваком в София информация

Vivacom е мобилен оператор, който е търговска марка на Българска телекомуникационна компания (БТК). Фирмата предлага мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет и цифрова HD телевизия. Всички предлагани услуги от оператора са със отлично качество и конкурентни цени. Компанията предлага и IP телевизия, която работи според желанието на зрителя – може да записва, превърта или спира при нужда. Мобилните телефони са част от нашето ежедневие, но за да задоволи всички желания, Vivacom предлага и домашен телефон. Всички видове интернет услуги са на ниски цени и плановете са направени според нуждите на потребителите. За корпоративните клиенти, операторът предлага индивидуални пакети според насоката и потреблението на фирмите. В гр. София има магазини на удобни за клиента места, в които освен телекомуникационни услуги, можете да закупите и мобилни устройства. Всички актуални предложения и промоции можете да разглеждате в брошурата.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!