ЛИДЛ Созопол брошури и промоции

Виж офертите и спести с ЛИДЛ

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.9 / от 1296 гласа

Празнувай Никулден с ЛИДЛ с валидност до 10.12.2023

04.12 - 10.12 ЛИДЛ
04.12 - 10.12 ЛИДЛ
04.12 - 10.12 ЛИДЛ
04.12 - 10.12 ЛИДЛ
04.12 - 10.12 ЛИДЛ
04.12 - 10.12 ЛИДЛ

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

ЛИДЛ обща информация

ЛИДЛ в Созопол информация

 

История на Lidl 

 

Първият Lidl магазин отваря врати през 1973 г в германския град Лудвигсхафен. Фирмата Шварц Груп залага на качеството и на достъпните цени, което предопределя и големия успех на веригата, която за 25 години нараства на цели 10 500 търговски обекта във всички европейски страни. Само в България Lidl вече може да се похвали с 99 свои магазина и 2 логистични центъра. Издаваната всяка седмица Lidl брошура е една от най-търсените рекламни брошури в страната.

 

История на Lidl Созопол

 

Lidl открива свой търговски обект в китното крайморско градче Созополна 5 февруари 2018 г. За веригата това е 87-ми пореден хипермаркет в страната ни. Уникалното в магазинLidl Созопол е изложението на археологически находки от древна Елада. Те са изкопани при строителството на магазина и техни копия стоят в магазинLidl Созопол и до днес, а оригиналните находки могат да се видят в Археологическия музей в града.

Лентата прерязаха редица официални гости на събитието, сред които бяхапроф. Турманова – управител на Бургаска област, г-жа Германова – председател на Общинския съвет, както и кметът г-н Рейзи, който пожелава попътен вятър на веригата и на новооткрития обект. Lidl Созопол зарадва първите си клиенти не само със специални Lidl промоции, нои с готварската книга с рецепти на известните Иван Манчев и Таньо Шишков, които лично присъстваха на откриването.

 


Какво се продава в Lidl Созопол?

 

 

Lidl Созопол се отличава със специална подредба, която максимално да улесни потребителите. В него клиентите ще открият секцията Витаминотека, пълна с плодове и зеленчуци, както и Деликатека с традиционни български колбаси от най-високо качество.

Всички артикули са подредени в групи според вида си, което прави пазаруването бързо и лесно. Ако желаете да пазарувате от родни производители, заложете на продукти от линията „Родна стряха“, където ще намерите млечни продукти и меса с БДС сертификати.

Магазинът предлага и качествени продукти за най-малките, които са под известната марка Lupilu, а техните майки могат да се възползват от колекциите на Хайди Клум – световноизвестен модел. Повече подробности за стоките, които се предлагат в Lidl Созопол, можете да откриете в тяхната брошура.Lidl Созопол

Адрес: ул. „Созополски Манастири“ 26, 8130 Буджака, Созопол

Телефон: 0800 14 141
Работно време: всеки ден: 7:30–23:00 ч

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах