10 години Broshura.bg | Празнуваме заедно

Участвай в тази забавна игра и спечели почивка мечта!

Сигурно вече разбра - Broshura.bg празнува своя 10-ти рожден ден тази година. И някои от нашите партньори ни поднасят чудни подаръци, които пък ние искаме да споделим с теб! Като възможността да спечелиш почивка мечта в планината или пък на морето.

 

За да се включиш в томболата за 1 от 10 уикенда за двама, само се запиши, за да получаваш новини от нас директно в електронната си поща:

 

... Виж ощеСкрий
Запиши се за бюлетина ни и участвай в играта
Избери град
Пол:

 

Вече си абониран/а? Вече участваш в томболата! 

Няма нужда да се записваш още веднъж ;-)

 

... Виж ощеСкрий
Hotel Rila, Borovets

Разположен в непосредствена близост до пистите, класическият ski-in/ski-out хотел Рила е символ на курорта Боровец. Четиризвездният хотел e предпочитана дестинация от всяка възраст през всеки сезон. След мащабен ремонт и обновление на ресторантите и общите части през 2015г. хотел Рила посреща гостите си с изцяло нов дизайн в модерен алпийски стил. От есента на  2017 г. хотелът посреща своите гости в просторните SUPERIOR стаи и апартаменти в алпийски дизайн, а от септември 2019 г. и в новите SIGNATURE стаи и апартаменти в съвременен soho стил. 

 

... Виж ощеСкрий
Grand Hotel & SPA, Primoretz

Емблематичният Гранд Хотел и СПА Приморец е различен в обслужването и в елегантния си стил, като предоставя автентично и комфортно изживяване, с внимание до най-малкия детайл - от настаняването и почивката, до бизнес мероприятия и срещи. Защото това, което го отличава от останалите морски и бизнес хотели е, че тук гостите се наслаждават на кулинарно пътешествие в Средиземноморска атмосфера и истинско 5-звездно СПА изживяване, на крачка от брега на морето, в чудесна комбинация с Морската градина на красивия град Бургас.

... Виж ощеСкрий

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 04.04.2022 г. (понеделник) и имената им ще бъдат публично обявени в социалните мрежи на Broshura.bg. Ще се свържем по имейл само със спечелилите, за да уточним как ще получат наградите си.

 

Запознай се с пълния правилник на кампанията тук.

 

... Виж ощеСкрий