Всички магазини СПОРТ ДЕПО България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички СПОРТ ДЕПО магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

СПОРТ ДЕПО магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Sport Depot е верига спортни магазини в България, създадена през 1996 г., която е част от SPORT 2000 International. SPORT 2000 разполага с над 4 хил. обекта в 25 страни, като е една от водещите световни спортни вериги.

В България има 18 магазин с името Sport Depot, като веригата притежава и обекти в Сърбия и Румъния. Търговските обекти на Sport Depot се намират в гр. София, Пловдив, Стара Загора, Гоце Делчев, Банско, Созопол, Варна, Велико Търново, Плевен, Габрово, Ловеч, Дупница, Русе и Сливен.

Sport Depot бързо печели свои редовни клиенти, както и все повече нови потребители. Богатият асортимент от спортни стоки, на световноизвестни марки, са ориентирани към всички възрасти и предпочитания.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах