PRAKTIS Стара Загора брошури и промоции

Виж офертите и спести с PRAKTIS

Общ Рейтинг: 3.9 / от 89 гласа

Коледни предложения в PRAKTIS с валидност до 19.12.2023

Разгледай 32 страници с оферти

Този каталог е валиден още 16 дни, в него намерихме промоции за следните продукти:

Изтича след 16 дни

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

PRAKTIS обща информация

PRAKTIS в Стара Загора информация

Магазинът Praktis Стара Загора се намира на бул. "Славянски" №24. Той разполага с над 70хил. артикула и може да задоволи всички ваши нужди и желания. Освен за ремонта на дома, в Praktis има и градински център.

Всяка мечта може да се превърне в реалност стига да поискате, а от Praktis можете да пожелаете всичко. На всеки три седмици излиза брошура с актуалните цени и промоции налични в магазина. Освен всички стоки за ремонта и градината налични в магазина, можете да пазарувате и online. Praktis работи за своите клиенти и прави преференциални цени за всеки, който иска да пазарува на едро. Поддържа и услугите гаранция "най-ниска цена", машинно тониране, помощ при пренос на стока, както и транспортни и монтажни услуги.

Градинския център разполага с всичко необходимо вашата градина да се превърне в приказна, цветна картина. Богатият асортимент от цветя - сезонни и целогодишно цъфтящи, декоративни храсти и овошки. Там можете да изберете и необходимите ви инструменти и машини, които да поддържат шедьовъра в градината Ви.

Работното време на магазин Praktis Стара Загора е от понеделник до събота от 8:00 - 20:00 часа и в неделя от 9:00 - 19:00 часа. За допълнителна информация пишете на m.saliev@praktis.bg или звънете на тел.:+359 42 636 262 или мобилен: +359 897 942 400

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах