Всички магазини T MARKET България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички T MARKET магазини в страната
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


T MARKET е верига супермаркети за търговия на дребно, собственост на „Максима България“. Част от холдинга MAXIMA GRUPE, който оперира компании за търговия с бързооборотни стоки в Литва, Латвия, Естония, България и Полша.

Първият T MARKET в България отваря врати през 2005 година. Магазините са пригодени за практично ежедневно пазаруване. Разположени са на 400-800 кв. м. търговска площ и предлагат разнообразие от пресни и свежи продукти в непосредствена близост до дома или работното място. 

В средата на 2022година магазините T MARKET наброяват 107 в цялата страна. Може да ги откриете в градовете София, Перник, Радомир, Самоков, Пирдоп, Костенец, Елин Пелин, Гоце Делчев, Разлог, Панагюрище, Пловдив, Карлово, Първомай, Асеновград, Раднево, Монтана, Берковица, Лом, Враца, Бяла Слатина, Козлодуй, Ловеч, Луковит, Троян, Плевен, Павликени, Разград, Попово, Омуртаг, Ямбол, Казанлък, Костинброд, Тетевен, Карнобат, Несебър, Варна и много други.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах