Всички магазини Технокомерс България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Технокомерс магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„Технокомерс” е верига магазини за домакински електроуреди, аудио, видео и климатична техника. Фирма „Технокомерс” е създадена през 1992 г., като днес има изградена магазинна мрежа в гр. Перник и София.

Основната цел на „Технокомерс” е да задоволи изискванията на клиентите както за високо качество на предлаганите продукти, така и за професионално обслужване и атрактивни цени. През периода на своята дейност, фирмата се е доказала като един от предпочитаните техномаркети.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах