Всички магазини Технополис България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Технополис магазини в страната

Технополис магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Технополис е един от най-известните магазини в България за бяла и черна техника. Първият магазин от веригата отваря врати през 2001 г., като в момента на територията на страната има общо 33 хипермаркета в най-големите български градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе. Стара Загора, Велико Търново, Плевен, Ямбол, Добрич, Монтана, Видин и много други.

Технополис събира на едно място всичко в света на техниката, като предлага на своите клиенти богато разнообразие от уреди и аксесоари за дома, автомобила и офиса. В самите хипермаркети продуктите са подредени и изложени по начин, по който потребителите могат лесно и максимално бързо да се ориентират и да изберат търсеното от тях.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах