Всички магазини Техномаркет България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Техномаркет магазини в страната
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Търговската верига магазини Техно маркет е собственост на компанията „К енд К Електроникс” ЕАД. За България Техномаркет е представител на популярни марки като Samsung, Panasonic и Electrolux за България. Но това са само част от марките, които може да намерите в магазините, други такива са Jamo, Hitachi, Sony, Philips, Pioneer, Whirlpool, Yamaha,  LG, Daewoo, Grundig, JVC, Indesit, Ariston, Gorenje и още много други.

Техномаркет е магазин предлагащ над 25 000 продукта, които са с гаранция за високо качество. А на всеки три месеца от компанията внимателно избират страхотни и актуални продукти и ги слагат на промоционални цени. За удобство на клиентите са подсигурени и няколко начини за плащане, както и гъвкави условия.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах