Всички магазини Тека България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Тека магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


 “ТЕКА ИНДУСТРИАЛ” АД е мултинационална компания с дългогодишен опит в производството на електроуреди за вграждане, мивки и смесители за кухня и баня, професионално кухненско оборудване, електроника, санитарни системи, индустриални контейнери и контейнери за течности.Фирмата е основана през 1924 г. в Германия, като в момента е базирана в Испания и Германия и има над 4200 служители, а годишният и′ стокооборот е над 1,2 милиарда евро.

Компанията притежава 27 предприятия в 15 страни и 32 дъщерни фирми,чрез които продуктите достигат до потребителите в над 110 страни на 5 континента.

Гамата на фирмата включва пълно кухненско оборудване:фурни, котлони, абсорбатори, микровълнови фурни, хладилници, съдомиялни, перални машини, сушилни, мелници за хранителни отпадъци, мивки от закалено стъкло, инокс и гранит, смесители за кухня и баня, душ системи и аксесоари, а също така и електрически бойлери, индустриални контейнери, контейнери за газ и течности, умивалници, професионално кухненско оборудване и електроника.

Това богато разнообразие в производството се дължи на непрекъснатите инвестиции в развитието на продуктите и разработката на иновации и ви позволява да направите своят най-добър избор.

Тека Кüchentechnik означава специализация в обзавеждането за кухня:

• Електродомакински уреди за вграждане.

• Мивки от закалено стъкло, инокс и гранит.

• Смесители за кухня и баня

Компанията успя да се наложи като най-добрата марка в тези три сектора в много страни.

Във всяка от нашите фабрики се прилага еднотипна производствена система.От началото на 1998 г. всички фабрики на „Тека” прилагат стандартите ISO 9001 и ISO 9002, което е гаранция за изключителното качество на продукцията.

Всички наши продукти се отличават с перфектност до най-малките детайли, висока немска технология и отличен испански дизайн.

Водещ принцип при предлагането на нашите продукти е: „Качество по-високо от цената”.

Покажи повече информация...