С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Всички магазини ТеMакс България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички ТеMакс магазини в страната
ТеMакс
Велико Търново
Брошура ТеMакс
Изберете вашето населено място »

ТеMакс магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„ТеМакс” е верига строителни хипермаркети. Първият магазин е открит през 2007 г. в гр. Добрич, като днес може да намерите  „ТеМакс” и в градовете Шумен, Търговище, Разград, Сливен, Велико Търново.

„ТеМакс” предлагат широка гама продукти за строителството, ремонта и обзавеждането. Всички артикули са от доказани български производители, както и от производители от Италия, Турция, Испания, Полша и Китай.

Основната цел и мисия на „ТеМакс” е да задоволи изискванията на клиентите – за високо качество на стоките, професионално обслужване и коректност, както и на конкурентни и достъпни цени.

„ТеМакс” се стреми към постоянно развитие, разрастване и модернизация, което гарантира удовлетвореността на клиентите и партньорите на фирмата.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!