ЛИДЛ Търговище брошури и промоции

Виж офертите и спести с ЛИДЛ

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.9 / от 1288 гласа

Апетитни предложения в гръцки стил в ЛИДЛ с валидност до 11.06.2023

05.06 - 11.06 ЛИДЛ
05.06 - 11.06 ЛИДЛ
05.06 - 11.06 ЛИДЛ
05.06 - 11.06 ЛИДЛ
05.06 - 11.06 ЛИДЛ

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

ЛИДЛ обща информация

ЛИДЛ в Търговище информацияИстория на веригата Lidl 

 

Lidl е известна верига магазини, собственост на немската фамилна фирма Шварц Груп. Неин основател е Йозеф Шварц, а началото е скромно – през 1930 г. Йозеф открива едно магазинче за плодове и зеленчуци. След началото на Втората Световна Война обаче бизнесът замира и фирмата започва да се разраства едва през 1973 г., когато синът на Йозеф – Дитер Шварц открива първия магазин Лидл в родната си страна.

Успехът на Лидл е невиждан и надминава най-смелите мечти на собственика си. За по-малко от половин век веригата Lidl е сред най-популярните в света с опериращи над 10 500 магазина в цяла Европа и САЩ. У нас Lidl магазините са 99, а постоянните Lidl промоции се радват на постоянен интерес от страна на потребителите.

 

История на Lidl Търговище

 

Лидл отваря врати в Търговище на 7 април 2011 г. – само 5 месеца, след като веригата официално е стъпила в страната ни с откриването на първата вълна от 14 Lidl търговски обекта. Едновременно с откриването на Lidl Търговище веригата откри и още три нови обекта в Силистра, Горна Оряховица и Провадия. Както и в останалите 3 града, така и в Търговище Lidl беше построен на мястото на магазина на румънската търговска верига Плюс. С това общият брой опериращи обекти на Лидл в страната стават 40. Веригата издава брошура всяка седмица, за да съобщава на потребителите какви са наличните към момента специални оферти, от които могат да се възползват.

 

Какво се продава в Lidl Търговище?

 

В Lidl Търговище се предлага огромен асортимент от висококачествени стоки и хранителни продукти. Храните включват пакетирани, консервирани или сушени вносни и български продукти, както и свежи плодове и зеленчуци. Останалите стоки са подредени по категории и включват дрехи, битови продукти, канцелария, играчки, инструменти, ел. уреди и много други. Всички стоки на Lidl минават през най-строг контрол на качеството и се оценяват от независими германски институти. Сигурна в предлаганото качество, веригата предлага гаранция за всички стоки, като за нехранителните периодът за връщане е цели 3 месеца срещу касов бон.

 

Редовно издаваната Lidl брошура ще ви помогне да не пропуснете нито една от изгодните оферти на веригата.Lidl Търговище

Адрес: бул. "Александър Стамболийски" 48, 7701 ж.к. Запад 3, Търговище

Телефон: 0800 14 141
Работно време: пон. – съб.: 8:00 – 21:00 ч, нед.: 8:00 – 20:00 ч

 

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах