Всички магазини Вали Компютърс България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Вали Компютърс магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„Вали Компютърс” ООД е фирма, ориентирана към търговията с IT продукти и услуги. Фирмата е основана през 1991 г. и разполага със 7 офиса в страната. „Вали Компютърс” работи съвместно с различни компютърни магазини, техномаркети, електронни магазини и други, като е един от водещите дистрибутори на IT продукти в България.

През годините „Вали Компютърс” е сертифицирана по стандартите ISO, което гарантира високото качество на  изпълнение на услугите

През 2008 г. фирмата открива голям и модерен търговски и логистичен център в гр. Велико Търново. Центърът е на площ от 10 хил. кв. м, като разполага и с шоурум и конферентна зала.

„Вали Компютърс” се отличава и с добре организираната си логистика със собствен експресен транспорт, 10 сервизни автомобила и професионално обслужване.

Покажи повече информация...

Популярни магазини от категория Компютри и аксесоари

Показани са 2 от 6 магазина

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах