МЕТРО Варна брошури и промоции

Виж офертите и спести с МЕТРО

Общ Рейтинг: 3.7 / от 405 гласа

За уюта у дома с МЕТРО с валидност до 03.02.2021

Разгледай 24 страници с оферти Изтича след 16 дни

Нехранителни продукти от МЕТРО с валидност до 20.01.2021

Разгледай 16 страници с оферти Изтича след 2 дни

Още по-изгодно е в МЕТРО с оферти до 20.01.2021

Разгледай 16 страници с оферти Изтича след 2 дни

Собствени марки МЕТРО с валидност до 31.01.2021

Разгледай 12 страници с оферти Изтича след 13 дни

Хранителни стоки от МЕТРО с валидност до 20.01.2021

Разгледай 32 страници с оферти Изтича след 2 дни

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

МЕТРО обща информация

МЕТРО във Варна информация

METRO Кеш енд Кери е една от уникалните търговски вериги на българския пазар за хранителни и нехранителни стоки, ориентирана към търговци и професионалисти. Клиентите на МЕТРО предимно са в сферите на хотелиерството, ресторантьорството и малкия и среден бизнес.

МЕТРО Варна се намира на ул. "Атанас Москов" 2. Там ще откриете над 15 000 хранителни и над 10 000 нехранителни стоки. Сред тези стоки, МЕТРО поддържа и свои собствени марки, от които шестте основни са – ARO – цели най-добрата оферта на пазара; Fine Life – с гаранция за качество; H-Line – удобно опаковани за хотела, високо качествени продукти; Horeca Select – отговаря на нуждите на потребителите; RIOBA – предлага всичко от света на кафето за вашето заведение; SIGMA – офис консумативи и техника.

Актуални предложения за всички категории продукти, предлагани в МЕТРО, ще откриете в брошурите, които се обновяват на всеки 2-3 седмици. През онлайн платформата на сайта на МЕТРО може да поръчвате доставка на стоки. Също може да поръчате по телефон, имейл или на място в магазина.

В METRO може да се пазарува само с карта, която може да заявите онлайн или да си направите на входа на магазина бързо и лесно, при определени условия.

Близо до METRO Варна са жителите на районите Аксаково, Св. Св. Константин и Елена, Девня, Албена, Добрич, Нови пазар, Шумен, Тервел и други. В източния регион, друг магазин има и в Бургас, а на по-голямо разстояние са магазините в Русе, Велико Търново и Стара Загора.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах