С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Cashback promo

Виваком Варна брошури и промоции

Виж офертите и спести с Виваком

Общ Рейтинг: 3.8 / от 70 гласа
Брошури Продукти

Брошура Виваком до 31.07.2018

Валидност: от 01.07.2018 до 31.07.2018 Изтича след 10 дни Публикувана на: 02.07.2018

Разгледай 32 страници с оферти

Този каталог е валиден още 10 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Телевизор , Рутер , Електронна книга , Лаптоп , Таблет и други.
Виж повечеСкрий
Сподели
Сподели

Виваком промоции по продукт

виж всички продукти

Виваком във Варна информация

Vivacom е мобилен оператор, който предлага всякакъв асортимент телекомуникационни услуги. Фирмата предлага мобилни, интернет и телевизионни услуги на конкурентни цени и отлично качество. Широкото покритие на мрежата осигурява качествена връзка на мобилните, стационарните и интернет комуникации. Мобилната мрежа разполага с 4G скорост, което задоволява нуждите в забързаното ни ежедневие. Vivacom предлага за различните видове клиенти, различни видове пакетни услуги, а за корпоративните потребители, оператора предлага индивидуални планове. Иновативните продукти са в крак с нуждите и желанията на потребителите, а в гр. Варна има 15 магазина на Виваком, които са на удобно място, близо до вас. Всички предложения можете да разгледате в брошурата.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!