С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Cashback promo

Технополис Велико Търново брошури и промоции

Виж офертите и спести с Технополис

Общ Рейтинг: 3.8 / от 213 гласа
Брошури

Брошура Технополис до 01.11.2018

Валидност: от 12.10.2018 до 01.11.2018 Изтича след 12 дни Публикувана на: 11.10.2018

Разгледай 16 страници с оферти

Виж повечеСкрий
Разгледай брошурата
Сподели
Сподели

Подобни брошури
Бяла и черна техника

Още 8 промоционални брошури от Бяла и черна техника

Технополис във Велико Търново информация

Technopolis Велико Търново е част от веригата хипермаркети, която предлага стоки от света на техниката и над 25 000 уреди.

В магазина на ул. Магистрална 4 ще откриете богато разнообразие от домакински електроуреди, уреди за отопление и климатици, бяла и черна техника, уреди за спорт, компютри и аксесоари, мобилни телефони, фотоапарати, телевизори и много други.

Всички стоки може да закупите лесно и удобно и от онлайн магазина на Технополис. Доставка има и за онлайн покупки и за покупки на място в магазина, но условията са различни.

Технополис предлага безплатен паркинг за удобното пазаруване на всички клиенти. Освен това, в магазина ще бъдете обслужени от квалифициран персонал и ще може да изберете най-подходящия уред за вас.

С лоялната програма на магазина може да пазарувате и да трупате точки с магнитна карта Технополис. Тези точки може да използвате за следващи покупки като отстъпка.

В магазина има и еко програма “Върни стария си уред и вземи нов“ – връщате стария си уред и взимате отстъпка за закупуване на нов, енергоспестяващ уред от същия вид.

Магазинът във Велико Търново е удобен за жителите на Елена, Дряново, Стражица, Полски Тръмбеш, Павликени, Лясковец. Друг магазин Technopolis в региона има и в Габрово.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!