ЛИДЛ Велинград брошури и промоции

Виж офертите и спести с ЛИДЛ

топ магазин
Общ Рейтинг: 4 / от 1244 гласа

Предложения в гръцки стил в ЛИДЛ с валидност до 31.10.2021

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

ЛИДЛ във Велинград информация

 

История на веригата Lidl 

 

Lidl е верига хипермаркети, която е на път да стане не само европейски, но и световен лидер на пазара на хранителни продукти и стоки за бита. Това се дължи на високото качество, което предоставя на потребителите на изключително конкурентни цени. Не случайно веригата вече наброява над 10 500 търговски обекта в Европа, а от 2 години насам започва да напредва и в Америка, като само през 2017 г. открива 100 свои магазини там.

България се запознава с търговската верига за стоки на дребно Lidl през 2010 г., когато фирмата открива 14 свои магазина в различни части на страната. От тогава Lidl България се разраства и достига зашеметяващата цифра от 99 магазина в 48 града. Това дава възможност на клиентите да закупуват качествена и евтина стока в собственото си населено място, без да е необходимо да пътуват до Германия или друга европейска държава. Всяка седмица веригата издава своя брошура, където потребителите следят предстоящите намаления, за да се възползват от тях.

 

История на Lidl Велинград

 

Lidl Велинград е открит на01.09.2011 год. На церемонията по тържественото откриване от 7.30 ч. присъстваха както кметът Иван Лебанов, така и зам.-кмет на Велинград Георги Янчев. Г-н Лебанов преряза лентата и предостави на г-жа Драгийска, управителя на Лидл-България, Акт 16. Лидл България в лицето на своя управител благодари на кмета за съдействието в осъществяването на проекта. Това предостави възможност на жителите и гостите на Велинград се възползват от редовните Lidl промоции и да закупуват качествените и евтини стоки от магазин Lidl на ул. "Георги Кирков" №92.

 

Какво се продава в Lidl Велинград?

 

Lidl може да се похвали с предлагането на пълния асортимент стоки, необходими за дома. Те включват хранителни продукти, включени в категориите „На грил“, „Родна стряха“ и „Фурната на Lidl“, грижа за бебето и детето с бебешката марка Lupilu, грижа за кожата и косата – под марката Cien, всякакви почистващи и перилни препарати, електроуреди, домакински потреби и много други. Ежеседмичната Lidl брошура дава повече информация за намаленията на различните видове продукти.

 

Lidl Велинград

 

Адрес: 4600 кв. Лъджене, Велинград

Телефон: 0800 14 141
Работно време: пон. – съб.: 8:00 – 21:00 ч, нед.: 8:00 – 21:30 ч

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах