PRAKTIS Видин брошури и промоции

Виж офертите и спести с PRAKTIS

Общ Рейтинг: 3.9 / от 89 гласа

Коледни предложения в PRAKTIS с валидност до 19.12.2023

Разгледай 32 страници с оферти

Този каталог е валиден още 10 дни, в него намерихме промоции за следните продукти:

Изтича след 10 дни

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

PRAKTIS обща информация

PRAKTIS във Видин информация

Praktis във Видин се намира кв. "Калето" на ул. "Княз Борис I" №23 (блок Лотос). В него лесно, евтино и удобно можете да реализирате мечтаната представа за вашия дом или градина.

В Praktis разполагате с богат асортимент от всякакви стоки за ремонта на дома. Избирате от над 70 хил. продукта, които освен в магазина, можете да закупите и online. Всички актуални цени и намаления можете да разгледате в брошурата, а освен че има гаранция "най-ниска цена", от Praktis правят специални цени за корпоративните си клиенти, които пазаруват на едро.

Машинното тониране улеснява вашия избор при безкрайното лутане в избора на точния цвят. За големите покупки ще получите помощ при товарене, а при нужда и осигурен транспорт и монтаж. За да е бързо и качествено пазаруването за вашата градина, консултирайте се с продавач-консултантите, които ще Ви помогнат при избора на точните растения за вашата цветна фантазия.

Магазинът във Видин работи от понеделник до събота от 8:30 - 19:00 часа и в неделя от 9:00 - 17:00 часа. За допълнителна информация можете да звъните на тел.:+359 94 601 541 или мобилен:+359 897 942 446 или да пишете на vidin@praktis.bg

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах