Всички магазини Вилаз България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Вилаз магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Вилаз магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Хипермаркет „Вилаз” е българска верига магазини, които са ориентирани към търговията на стоки за строителството, ремонта и обзавеждането на дома и градината. „Вилаз” е от типа „Направи си сам” и разполага с магазини в гр. София, Самоков и Пазарджик. Дружеството е учредено през 1993 г. и през годините е печели множество постоянни клиенти, чрез атрактивните цени, професионално обслужване и богат асортимент от стоки. Комуникативните места, на които са разположени магазини „Вилаз”, осигуряват лесен достъп и удобство при паркиране.

„Вилаз” е вносител на множество чуждестранни стоки и продукти, като е и собственик на търговската марка ,,ОPTIM”. Желаещите да закупят необходимите им артикули, могат да го направят от електронния магазин на веригата.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах