Всички магазини Волта България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Волта магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Волта магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„Волта” е верига магазини,  специализирана в търговията с мебели, електроника, битова и бяла техника. Началото на веригата започва през 1992 г., когато е открит първия магазин „Волта” в гр. Хасково. Днес може да намерите магазини „Волта” и в гр. Кърджали и Свиленград. През 2007 г. е открит най-големия търговски обект от веригата, в центъра на гр. Хасково, с площ от 3 хил. кв. м и предлаган асортимент от над 15 хил. артикула.

Основната цел на „Волта” е да задоволи високите изисквания на своите клиенти, като оправдае очакванията за професионално обслужване и максимално добро съотношение между качество и цена.

Стратегията на веригата е да се развива и разраства, като изгражда нови модерни складови бази и търговски обекти.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах