ЛИДЛ Враца брошури и промоции

Виж офертите и спести с ЛИДЛ

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.9 / от 1293 гласа

Повече биоразнообразие в ЛИДЛ с валидност до 01.10.2023

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

ЛИДЛ обща информация

ЛИДЛ във Враца информация

 

История на веригата Lidl България

 

Като №4 сред най-добрите вериги търговски обекти в света и №1 в Европа,  Lidl е прочут и у нас с качествените си и достъпни за широката общественост продукти. В България фирмата е открила вече 99 магазина в различни населени места, където потребители от всички възрасти могат да се възползват от редовните Lidl промоции, обявявани всяка седмица. Благодарение на строгия качествен контрол и иновативния подход, както и на постоянната обратна връзка с клиентите на безплатния телефон 0800 14141, веригата Lidl вече е любима марка на българите.

 

История на Lidl Враца

 

На празника на Освобождението на България от турско робство – на 03.03.2011 г. – Лидл България откри първия си магазин във Враца на мястото на предишния магазин „Πлюc". В същия ден бяха открити и още два Лидл магазина в Козлодуй и Видин. Всяка седмица веригата издава брошура, която осведомява клиентите им за наличните намаления, които им дават възможност да закупят стоки от първа необходимост и при това да пестят пари.

 

Заради разрастването на бизнеса във Враца в града е открит и втори Lidl на02 юли 2012 г., с което матазините на веригата в страната към тогавашна дата стават общо 60.

 

 

Какво се продава в Lidl Враца?

 

Магазините Lidl продават качествени храни, които включват хлебни изделия от фурната на магазина, пресни плодове и зеленчуци с акцент на сертифицирани продукти без никакъв компромис в качеството, изключително ръчно отделяне на месото за производството на висококачествени колбаси с марката Lidl, млечни продукти, сертифицирани по БДС, консервирани и пакетирани храни и много други. Не е чудно, че след редица проведени тестове „на сляпо“ в различните градове на страната 82% от потребителите са харесали най-много продуктите от марката Lidl.

Освен разнообразието от хранителни продукти, асортиментът на Lidl включва и електрически уреди и битови инструменти, дрехи за всички възрасти, играчки и книжки за по-малките, аксесоари за пътуване и туризъм, почистващи препарати, сапуни, продукти за кожата и др. Следете ежеседмичната Lidl брошура, за да не пропуснете изгодните им предложения!

Lidl Враца

 

Адрес: бул. „Васил Кънчов“ 21, Враца

Телефон: 0800 14 141
Работно време: пон. – съб.: 8:00 – 21:00 ч, нед.: 8:00 – 20:00 ч

 

Lidl Враца

 

Адрес: ул. Стоян Ц. Даскалов 3, 3005 ж.к.Сениче,Враца

Телефон: 0800 14 141
Работно време: пон. – съб.: 8:00 – 21:00 ч, нед.: 8:00 – 20:00 ч

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах