Всички магазини Мебели Явор България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Мебели Явор магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Мебели „Явор” е българска верига мебелни къщи, с дългогодишна история и традиции. Историята на „Явор” започва през далечната 1879 г., като тогава мебелите са били произвеждани в тогавашната „Столаръска и дърводелческа работилница ЯВОРЪ“. Постепенно мебелното производство и дървообработване се развива, а днес мебелни къщи „Явор” се гордеят с високо качество и богат асортимент. Към момента в страната са открити 8 търговски обекта, като най-новият 9-ти ще се помещава в Sofia Ring Mall.

Мебели „Явор” вземат дейно участие в различни благотворителни кампании и инициативи. Фирмата се ангажира с различни проекти и програми в социалната и културна сфера. За дейността си „Явор” е многократно награждавана с различни сертификати и грамоти.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах