Всички магазини Мебели ZONA България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Мебели ZONA магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Мебели ZONA магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


"Мебели ЗОНА е най-голямата мебелна верига у нас. Търговският комплекс в София е разположен на кръстовището на бул. Сливница и ул. Адам Мицкевич, известно като Орион. Откритият паркинг със 130 места е безплатен за посетители.Мебели ЗОНА работи всеки ден, включително събота неделя от 10 до 21 часа.

Мебели ЗОНА София е най-големият мебелен магазин в България с изложбена площ от над 10 000 квадратни метра, като показаните мебели са над 5000. Етажите са разделени тематично, като размерите на примерните интериорни решения са максимално близки до реалните размери на повечето жилища. Така добивате представа как биха изглеждали мебелите в дома ви.

Веригата лансира на български пазар нови световни марки на полски, македонски,румънски и български производители. Обслужването от първия до последния етап се управлява от единна вътрешна информационна система, която осигурява непрекъсната връзка между отделните звена - обслужване на клиенти, продажби, доставки, склад, счетоводство и финансови анализи. Проектът Мебели ЗОНА е реализиран изцяло с български капитал. ЗОНА разполага и с най- голямата складова база за мебели у нас Асортимента се освежава с нови колекции всеки сезон. Обхванати са всички стилове и модни тенденции, за всеки бюджет. Освен от български производители мебелите и аксесоарите за дома в ЗОНА идват от Италия, Испания, Франция, Полша, Германия, Сърбия, Македония, Румъния, Турция и Китай."

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах