Бира

Намерихме 3 резултата за Бира в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Бира. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Бира и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

14.10 - 27.10 МЕТРО
18.10 - 24.10 Kaufland хипермаркет
07.10 - 27.10 T MARKET

Подобни продукти от тази категория

14.10 - 10.11 МЕТРО
14.10 - 10.11 МЕТРО
14.10 - 10.11 МЕТРО
14.10 - 10.11 МЕТРО
12.10 - 18.10 T MARKET

Повече информация за Бира

Горещите летни дни стават по-свежи с чаша бира в ръка. Почти всички мъже са фенове на газираната нискоалкохолна напитка и я превръщат в неизменна част от вечерята или обеда си в топлите сезони. Пивото е една от най-старите и обичани напитки, а в наши дни производителите дотолкова са се специализирали в измислянето на нови концепции и добавки, че дори и дамите, които не обичат горчивия вкус на бирата, вече я пият.

Какви видове бира има? Каква да си избера?

Традиционно вкусът на бирата е горчив заради хмела, който се добавя. В наши дни е възможно да се смекчи чрез добавяне на плодов сок. Много от дамите предпочитат от новите видове бира, която има вкус на лимон, грейпфрут и т.н. Повечето от истинските любители на пивото обаче отказват да заменят оригиналния вкус на бирата с по-сладникавия и предпочитат да купуват от стандартната напитка. Продават се бутилирани напитки в шишета от 250 мл, 500, както и в 2 л. Ако обожавате вкуса на бирата, но Ви предстои шофиране, по-добре не рискувайте живота си и този на останали хора, а си купете безалкохолна бира. Така ще сте едновременно свежи, но и трезви, а ще сте се наситили от вкуса на любимата напитка.

Кои марки бира са предпочитани? Откъде да купя бира?

„Загорка“, „Ариана“, „Астика“, „Шуменско“, „Пиринско“, „Столично“, „Болярка“, “BECK’S” са някои от най-обичаните марки бира на нашия пазар. Ако искате да купите някоя от тях, може да си изберете от магазините на „BILLA”, “Lidl”, “Фантастико“, „Kaufland”, “Carrefour” и др. За да спестите от парите и времето си, вижте брошурите на сайта ни. Там са посочени най-изгодните намаления на пазара.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах